Magnesium: 6 skäl till varför du bör ta det!

Magnesium som du kan köpa billigt på Snorbilligt.se är ett mineral som finns i olika livsmedel såsom frön, jordnötter och mjölk, och utför olika funktioner i kroppen, såsom att reglera funktionen av nerver och muskler och hjälpa till att kontrollera blodsockret.

Den dagliga rekommendationen av magnesiumkonsumtion uppnås vanligtvis lätt när man har en balanserad och varierad kost, men i vissa fall kan det vara nödvändigt att använda kosttillskott, vilket måste ordineras av läkaren eller nutritionisten.
Magnesium: 6 skäl till varför du bör ta det, och här kan du köpa magnesium på Snorbilligt!
Vad är magnesium för

Magnesium utför funktioner i kroppen såsom:

Förbättra fysisk prestation, eftersom det är viktigt för muskelkontraktion; Förhindra osteoporos, eftersom det bidrar till att producera hormoner som ökar benbildning; Hjälp kontrollera diabetes eftersom det reglerar socker transport; Minska risken för hjärtsjukdomar eftersom det minskar ansamling av fett plack i blodkärlen; Lindra halsbränna och dålig matsmältning, speciellt när den används i form av magnesiumhydroxid; Kontrollera blodtrycket, särskilt hos gravida kvinnor med risk för eklampsi.

Dessutom används magnesium också i laxerande läkemedel för att bekämpa förstoppning och i läkemedel som fungerar som antacida för magen.