Pad rengöring och lagring av polermaskiner

När du går igenom din poleringsprocess blir dina dynor mättade med polermaskiner och klarlack bort från ytan. På grund av detta, du vill se till att du använder 4-6 kuddar per polering steg och att rengöra dina kuddar under användning. Byta ut kuddar och rengöring ofta kommer inte bara att bidra till att öka dina poleringsresultat, men det kommer att förlänga livslängden på dina kuddar. När du är klar polering, rengör dina kuddar noggrant och låt dem lufttorka helt. När torr, förvara i en öppen väska och i en garderob, låda, etc. Håll påsen öppen (dvs Di tillbehör Recloseable förvaringspåse) så att du inte låser in någon fukt under lagring.

Skumkuddar-vi har tre alternativ som vi gillar, två för rengöring under poleringsprocessen och en efter. Om du vill rengöra under polering rekommenderar vi att du använder antingen en skumkudde rengöringsborste eller pad bricka. Om du rengör med en skumkudde rengöringsborste rekommenderar vi att du vänder på dynan och borstar ytan på dynan med borsten. Detta hjälper till att ta bort alla polska och klarlack på ytan av dynan utan att använda något vatten. Det tar dock inte bort någon indränkt produkt, så vi rekommenderar fortfarande att byta ut dina kuddar så mycket som möjligt när du använder den här rengöringsmetoden.

Om du använder en pad bricka, när du är redo (vatten och pad bricka), dränka dynan i vatten och mot gallret och slå på enheten. Detta kommer att snurra dynan över gallret och ta bort polska och klar päls lämnar den i vattnet. Tillbaka dynan ur vattnet och från gallret och fortsätt att snurra tills det är torrt.

En av våra favorit rengöringsprocesser är dock att rengöra i slutet. Lämna en hink med vatten och pad rengöringslösning åt sidan och kasta kuddar i efter varje panel. Detta låter dem suga, vilket inte tillåter någon polering att torka i dynan. När du är klar polering, ta din hink med kuddar och skölj dem under rinnande vatten, med hjälp av en renare för att ta bort eventuellt överskott polska.

Microfiber Pads – dessa kuddar har en tendens att matt ner under polering, så det är mycket viktigt att rengöra ofta under användning, tillsammans med en slutlig rengöring i slutet. För att rengöra, använd bara tryckluft för att blåsa dynorna rena, håll dem torra och lägre temperatur på en gång. Om du inte har överskott till tryckluft, kommer en pad rengöringsborste att göra tricket också.

Ullkuddar – precis som mikrofiberkuddar kan ullkuddar matt ner under användning. För att rengöra rekommenderar vi en kombination av tryckluft, tillsammans med en pad rengöringsspruta. Båda fungerar bra för att hålla dynorna rena, svala och varaktiga längre under poleringsprocessen. När du är klar polering, använd sporren eller tryckluften igen, eller en pad bricka för en slutlig rengöring före förvaring.