Så använder jag knipkulor på min sexdocka

Av någon anledning fick jag för mig att köpa knipkulor till min sexdocka eller real doll som det heter på Snorbilligt , fråga mig inte varför men så vart det.

Knipkulor är ju egentligen tänkta för kvinnor som vill träna musklerna i slidan, och sexdockor har ju bara en lösvagina utan muskler att träna.

Men jag såg på en video på nätet en kille som använde sina knipkulor på sexdockan, och det såg så gött ut när han gjorde det med Sexdockan.com.

Men först var jag tvungen att handla både knipkulor och en sexdocka

För att kunna använda knipkulor på en sexdocka behövde jag själva knipkulorna, och en sexdocka att använda dem på VR Sexleksaker.

Eftersom att jag inte hade något av dem så var jag först tvungen att inhandla båda, och frågan var vart man köper sexdockor och knipkulorna billigast på internet med billiga sexdockor från Snorbilligt.se.

Jag gick in på Google och börja söka efter billiga butiker som säljer sexleksaker, och helst med så mycket rabatt son möjligt.

Ganska snabbt fick jag upp en hemsida som säljer sexleksaker och sexdockor på internet från Sverige, sex doll heter butiken.

De har över 500 olika sexdockor i sin butik, och verkar har priser allt ifrån någon hundring för en uppblåsbar sexdocka, och upp till ca 20.000 kr för en real doll

Jag köpte mig en real doll sexdocka då dem är gjorda av TPE silikon, vilket är fördel då man kan tvätta dessa mycket enklare. Utöver det så är den stora fördelen att de ser ut som en riktig kvinna, i samma storlek som en kvinna också.

Största skillnaden är att en sex doll som denna inte har muskler som en riktig kvinna, så när man använder knipkulor på den så kan hon inte öva upp sin slida.

Olika typer av lösvagina på sexdockan passar olika bra med knipkula.

När man köper en sexdocka kan man också välja vilken lösvagina man vill ha till sin doll, och det är fördel att välja en vagina som är tight om du vill använda knipkulor på den.

Jag tog en liten lösvagina som var med lite pubis hår till den, lite lätt rosa i blygdläpparna var den också.

Vad det verka som så var just denna lösvagina bästa alternativet till mig som ville stoppa knipkulor i den, så det fick bli en sådan slida till sexdockan.

Hittade billiga knipkulor i in sexbutik

Efter att köpet av sexdocka var avklarat så var det dags för kn knipkulorna, och de lyckades jag hitta billigt i en butik som säljer sexleksaker.

Jag viste ju inte riktigt vilka jag skulle satsa på, men jag tog ett par stora knipkulor som var på rea. Och nu väntar jag bara på att få hem dem i brevlådan.

Så fort de kommer hem till mig så kommer jag stoppa dem i sexdockans lösvagina, så får vi se om sexdockan kan knipa nog i sin vagina.