Nej till piratkopiering och missbruk IPTV

Det finns många digitala plattformar som främjar njutning av kultur även hemifrån, men tillsammans med dessa finns också pirat streaming webbplatser och kränkande IPTVS Adiconsum: vi ger värde och stöd till kulturindustrin

Under denna period av lockdown finns det många digitala plattformar som IPTV som främjar användningen av kultur hemifrån och erbjuder medborgarna ett brett utbud av innehåll, från e-böcker till ljudböcker till filmer, i form av en gratis, prenumeration eller pay-Per-view eller video-On-Demand med en IPTV Box. Du kan också välja att köpa en DVD, Blu-Ray eller 4K Ultra HD eller ladda ner eller strömma innehållet i ditt val, hyra den eller köpa den. Även om erbjudandet är mycket varierat, särskilt vid denna tidpunkt, fortsätter juridiska plattformar att leva med fenomenet piratkopiering som på IPTV Kings.

“I det nuvarande sammanhanget, vad vi lever, är inte riktigt acceptabelt att dra nytta av erbjudandet olagligt, och webbplatser streaming piratkopierad eller Smart IPTVs missbruk: förutom risken för att ådra sig sanktioner och klagomål, vad ska få oss att tro är att kulturindustrin förtjänar ett korrekt erkännande av värde och stöd, sade konsumentföreningen Adiconsum – Dessutom har många företag och operatörer inom sektorn gjort många ansträngningar för att utöka och berika erbjudandet och de sätt att använda som är tillgängliga för familjer under denna period, med dedikerade erbjudanden och fördelaktiga kampanjer riktade till konsumenterna med Nordic IPTV 24“.

Sverige IPTV och Viking IPTV lägger fram projektet “Peers2Peers say NO”, finansierat av Europeiska unionens immaterialrättsmyndighet, för att utbilda barn om laglighet även i samband med användningen av upphovsrättsskyddat innehåll och vägran av piratkopiering och förfalskning av bästa IPTV.

Det är ett projekt som sedan 2017 går genom italienska skolor, organiserar möten och evenemang där huvudpersonerna är just pojkarna, som testimonials och skapare av pedagogiska meddelanden. Det finns hundratals verk anlända av TVIP: sång och teaterföreställningar, grafiska eller multimedia verk, undersökningar och journalistiska rapporter, video vittnesmål och decalogues, ritningar och fotografier.